Crafty Ponies Springset

39,95

Op voorraad

Categorie:

De Crafty Ponies springconcours set is een geweldig alternatief om met je Crafty Pony paardenknuffel te spelen wanneer je niet naar buiten kunt. Doe een wedstrijd met je familie of vrienden, of gewoon in je eentje! Eerst maak je een springparcours, vervolgens probeer je de baan over te komen. Degene met de minste fouten wint, net als bij een echt concours. Het instructieboekje helpt kinderen om te leren over springconcours.

Kinderen kunnen leren en oefenen met de Springconcours set

De springconcours set is vernieuwd en is helemaal compleet voorzien van palen, staanders, vleugels en voetstukken. De springconcours-set is gemaakt van sterk en zwaar kunststof. De palen en planken zijn te versieren en liggen op de lepels, net als in het echt! Er is een muur, een waterbak en een trailer om al dit materiaal in te vervoeren! Kinderen kunnen leren hoe ze het juryblad moeten invullen. Al deze activiteiten helpen kinderen hun behendigheid, creativiteit en verbeeldingskracht te ontwikkelen. Kinderen leren wat de bouwers van de hindernisbaan precies doen en kunnen hun eigen route op het meegeleverde blad neerzetten.

Inhoud Springconcours set:

De set bevat 4 palen, 6 hindernis staanders + basis, 3 planken, 1 bodem,  hindernisbaan bouwvellen, paal en plank vellen in diverse kleuren. Alles zit in een doos welke als waterbak en als trailer kan worden gebruikt.

A5 8 pagina’s Nederlands instructieboekje.

Hoogte sprongen 14cm!

× Contact via whatsapp