Hondenvoer

Bert Janssen Diervoerders heeft een ruim en bovenal compleet assortiment aan hondenvoer en kattenvoer in allerlei prijsklassen en hoeveelheden. Wij hebben jarenlang ervaring in het verkopen van hondenbrokken en kattenbrokken. Daardoor kunnen wij u in onze winkel uitstekend voorzien van een deskundig advies voor het voer voor uw hond of kat. Wilt u bepaalde brokken aanschaffen die niet in ons assortiment beschikbaar zijn? Vraag het ons! Wij kunnen ze voor u bestellen of een vergelijkbaar voer adviseren. Samen met u zorgen wij ervoor dat het uw huisdier aan niets ontbreekt!

Bij Bert Janssen Diervoeders kunt u terecht voor een passend advies. Wat uw probleem ook is, wij bekijken het samen met u om zo tot het meest geschikte voer voor uw hond te komen. Zo kunnen wij u voorzien in hondenvoer voor elke levensfase van de hond; van pup, volwassen hond tot aan senior brokken voor de oudere hond. Daarnaast zijn er ook nog speciale brokken voor honden met allergieën of te dikke honden verkrijgbaar. Kortom, iedere hond met een specifieke behoefte kunnen we bij Bert Janssen Diervoeders verder helpen. Dat geldt ook voor hondensnacks!

Hondenvoer van allerlei merken

Een goed advies, kwaliteit en uitstekende service, dat is waar we bij Bert Janssen Diervoeders voor staan. Dat doen we in combinatie met het voeren van een groot assortiment aan hondenvoer van allerlei merken zoals Pedigree, Happy Life, Fokker en vele anderen. Samen met u bekijken we welk voer het beste bij u past. Mocht u speciale wensen, behoeften of vragen hebben dan kunt u dat uiteraard altijd bespreken. Kom daarvoor gerust langs in onze winkel of neem telefonisch of per mail contact met ons op.

U kunt de hondenbrokken bij ons kopen in de winkel. Mocht u ze liever thuis afgeleverd willen hebben dan is dat ook mogelijk. Binnen de regio, in een straal van 30 kilometer, en vanaf een orderbedrag van 20 euro leveren wij namelijk hondenvoer en kattenvoer aan huis. Vraag naar de voorwaarden!

"Topkwaliteit hondenvoer en ideaal in de regio gelegen. Indien gewenst thuisbezorgd in een straal van 30km rondom onze vestiging in Ottersum

Janneke Broekman - Ottersum (eigenaresse)

Onze merken voor honden & katten

Heeft uw hond problemen met zijn vacht of ontlasting?


Geef hem dan eens een tijdje vers vlees, dit zorgt voor een gezonde darmflora!!