Paardenvoeders

Bert Janssen Diervoeders is gespecialiseerd in paardenvoeders. Bij ons vindt u een compleet assortiment paardenvoeders van de merken Pavo, Havens en Cavalor. Van deze drie merken voeren wij alle producten zoals brokken en voedingsupplementen. Kortom, voor kwalitatief hoogwaardig paardenvoer bent u bij ons aan het juiste adres. Kom gerust eens bij ons langs of informeer per mail of telefoon naar de mogelijkheden. Onze deskundige medewerkers staan u graag te woord!

Bij Bert Janssen hebben we jarenlange ervaring op het gebied van paardenvoeders. Daarnaast hebben wij zelf een grote passie voor paarden(sport). Daardoor beschikken wij over de kennis en kunde om u te kunnen voorzien van een goed en passend advies op het gebied van paardenvoer. Wij begrijpen immers als geen ander dat u het beste wilt voor uw paard! Zo hoort het ook als u voor een dier zorgt. Om die reden staan wij graag voor u klaar om u te voorzien van de juiste ondersteuning en goede service. Samen met u zorgen wij ervoor dat het uw paard aan niets ontbreekt!

Kwalitatief hoogwaardige paardenvoeders

Bij Bert Janssen Diervoeders werken we uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige merken paardenvoeders. Zo heeft u de keuze uit drie grote merken paardenvoeders. Namelijk Pavo, Havens en Cavalor. Het assortiment van Cavalor hebben wij deels op voorraad. En mocht er iets niet voorradig zijn, dan kunnen wij dit binnen een week voor u in huis hebben.

Naast de drie bovengenoemde merken bieden we ook nog een selectie aan producten aan van het merk Subli. Daaronder valt o.a. ‘Seniores Priores’. Dit is speciaal ontwikkeld voor paarden en pony’s die problemen hebben met de voeropname van gebruikelijke paardenvoeders. Tot slot voeren we ook nog het merk Metazoa, waarvan we een soort voedingssupplement kunnen leveren. Dit brokje bevat mineralen en vitaminen en wordt doorgaans gevoerd aan paarden die weinig energie nodig hebben. Vraag naar de mogelijkheden in de winkel, wij staan u graag te woord!

"Paardenvoer en Ruitersportartikelen is een van de specialiteiten van Bert Janssen Ottersum en dat is zeker te merken als je in de winkel staat."

Jan Janssen - Groesbeek

Onze merken