Ruitersportartikelen

Bert Janssen Diervoeders is gespecialiseerd in ruitersportartikelen en ruitersportkleding. In ons uitgebreide assortiment vindt u kleding voor ruiters, wedstrijdkleding, halsters, hoofdstellen, dekens voor paarden, maar ook allerlei verzorgingsproducten zoals borstels ed. Bij Bert Janssen hebben we een oprechte passie voor paarden en dat combineren we met jarenlange ervaring. Daardoor kunnen wij u voorzien van een passend advies op het gebied van ruitersportartikelen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.

Bert Janssen Diervoeders is al jarenlang het vertrouwde adres voor al uw paarden benodigdheden. Naast een compleet assortiment paardenvoeders en voedingssupplementen voor het paard kunt u sinds 2009 ook bij ons terecht voor allerlei ruitersportartikelen. In ons uitgebreide assortiment vindt u merken van gerenommeerde leveranciers zoals Harry’s Horse, Imperial Riding, Horka, Waldhausen en Cavallo. Kom gerust eens een kijkje nemen op onze mooie ruitersportafdeling waar u in alle rust kunt shoppen.

Kwalitatief hoogwaardige ruitersportartikelen en ruiterkleding

Bert Janssen Diervoeders voert een compleet assortiment aan ruitersportartikelen. Wij leveren van merken als Harry’s Horse, Imperial Riding, SPOOKS en Horka. De producten van Harry’s Horse staan al jarenlang bekend als kwaliteitsproducten met een prima prijs-kwaliteitsverhouding. Ook kunt u terecht voor kleding en op maat gemaakte rijlaarzen van het merk Cavallo.

Alle ruitersportartikelen uit ons assortiment zijn te bekijken in onze winkel. Onze winkel heeft eind 2009 een grote metamorfose ondergaan waarbij de onderverdieping compleet verbouwd is en de bovenverdieping eraan is toegevoegd. Op deze bovenverdieping met prachtige uitstraling in landelijke stijl is onze kleding- en schoeiselafdeling gevestigd.

Kortom, voor alle ruiter(sport)artikelen en ruiterkleding bent u bij ons aan het juiste adres. Enkele feitjes op een rij:

  • U vindt bij ons ook wedstrijdkleding zoals rij-jasjes, wedstrijdjasjes, chique colberts en witte rijbroeken.
  • Wij kunnen u volledig voorzien in dressuurrijkleding.
  • U vindt bij ons ook op maat gemaakte rijlaarzen van Cavallo. Daarnaast hebben wij een groot assortiment rijlaarzen van Horka, Harry's Horse en Imperial Riding.
  • Ook voor kinderen is er een ruime kindercollectie verkrijgbaar bij Bert Janssen van betaalbare kwaliteit.
"Hartstikke fijn dat ik naast al het paardenvoer ook terecht kan voor ruiterartikelen, accessoires en werkkleding. Precies wat wij zoeken voor onze manage!."

José van Grinsven - Groesbeek

Onze merken