Ruiter-en werkkleding

Eind 2009 heeft onze winkel een grote metamorfose ondergaan, de onderverdieping is compleet verbouwd en we hebben de bovenverdieping , welke eerder niet gebruikt werd, bij onze winkel betrokken. Op deze bovenverdieping met een prachtige uitstraling in zijn landelijke stijl is onze kleding- en schoeiselafdeling gevestigd. Hier verkopen wij niet alleen ruiterkleding en schoeisel, maar ook werkkleding, overalls, werkschoenen, laarzen en klompen.

Ruiter- en werkkleding

Naast het complete assortiment paardenvoeders en voedingsupplementen voor uw paard waarvoor wij reeds u vertrouwde adres waren, kunt u vanaf december 2009 ook terecht voor alle soorten ruitersportartikelen voor u en uw paard. Wij bieden u het complete assortiment van leverancier Harry’s Horse. Harry’s Horse producten staan al jarenlang bekend als kwalitatief goede producten met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Daarnaast werken wij sinds de zomer van 2015 nauw samen met Plastron Unique. Hierdoor is ons assortiment enorm verbreed! Plastron Unique verkoopt exclusieve maar betaalbare ruitersportartikelen van oa de merken HB, Casco, Pfiff en Horka. Kom gerust eens een kijkje nemen op onze mooie ruitersportafdeling waar u in alle rust kunt shoppen. Ook voor werkkleding van de merken Havep en Santino kunt u bij ons terecht.

"Hartstikke fijn dat ik naast al het paardenvoer ook terecht kan voor ruiterartikelen, accessoires en werkkleding. Precies wat wij zoeken voor onze manage!."

José van Grinsven - Groesbeek

Onze merken