Meststoffen en bestrijdingsmiddelen

Eén van de specialiteiten van Bert Janssen Diervoeders is uw tuin! Denk daarbij aan bloemen, zaden, groen en planten. Naast de verkoop van groenteplanten voor de moestuin zijn wij ook gespecialiseerd in meststoffen en bestrijdingsmiddelen. Bij ons krijgt u altijd een passend en bovenal eerlijk advies over het onderhoud en bemestingsschema van uw tuin. U heeft bij ons ruime keuze uit een breed assortiment aan producten. Zo garanderen we u dat uw tuin er perfect bij zal liggen!

De juiste meststoffen voor uw probleem!
Bert Janssen heeft verschillende soorten meststoffen in het assortiment, namelijk voor de tuin, voor de groentetuin, voor het gras en voor de wei. Onze meststoffen zijn namelijk chloorarm, waardoor ze minder snel verbranden en daarom ook in de moestuin te gebruiken zijn. Naast meststoffen kunnen we ook voorzien in verschillende soorten potgrond. Vrijwel alle soorten meststoffen kunt u bij ons in elke afgewogen hoeveelheid krijgen. Wat betreft onze meststoffen heeft u de keuze uit langwerkende en kortwerkende meststoffen waaronder kunstmest en organische mest zoals kippenmest of koemest. Kortom, bij Bert Janssen Diervoeders bent u aan het juiste adres voor een geschikte meststof voor uw probleem.

Meststoffen en bestrijdingsmiddelen voor een prachtige tuin

Topmerken meststoffen
Bert Janssen Diervoeders levert meststoffen van de merken Havens, Vlamings en Groenselect. Wij bieden specifieke mengmeststoffen die u in de gehele tuin kunt gebruiken, maar ook specifieke meststoffen voor bijvoorbeeld uw paardenwei of gazon. Ook kunt u kiezen voor organische meststoffen zoals Culterra, koemest, potgrond, tuinaarde, turfstrooisel en compost. Daarnaast verkopen wij Kalkammon uit de silo. U komt met de kunstmeststrooier of Bigbag bij ons langs en wij vullen hem voor u!

Bestrijdingsmiddelen
Naast diverse soorten kunstmest kunt u bij ons ook terecht voor bestrijdingsmiddelen tegen insecten en onkruid. Deze zijn direct bij onze winkel op voorraad verkrijgbaar. Ook bedrijven met een spuitlicentie zijn bij ons welkom. Wij zijn namelijk in het bezit van de benodigde licenties om deze middelen te mogen verkopen. Informeer vooraf wel even naar de voorraad. Middelen op licentie bestellen wij specifiek per klant, waardoor er een aantal dagen levertijd op zit.

Gratis PH-waarde meting
Bert Janssen kan u ook voorzien in de verhuur van zaaikarretjes, verticuteermachines en andere tuinbenodigdheden. Sinds dit jaar kunt u zelfs bij ons terecht voor het laten meten van de PH-waarde van uw grond. Daardoor kennen we de zuurgraad van de grond en kunnen we u voorzien van een nog beter advies. Deze meting is geheel gratis! Bij Bert Janssen is daarmee uw totaalleverancier op het gebied van kunstmest, bestrijdingsmiddelen en toebehoren. Kom gerust eens langs in onze winkel of informeer naar de mogelijkheden!

"Producten voor onze Tuin en aangrenzende wei halen wij bij Bert Janssen. De kwalitatieve producten hebben een merkbaar effect op hoe onze tuin en weide eruit ziet en dat is erg fijn."

Bets Sillessen - Groesbeek

Onze merken