Bodembedekkers landbouwhuisdieren

Wij zijn zeer ruim gesorteerd in ons assortiment bodembedekkers. Voor ieder dier hebben wij een geschikt bedje!! De prijzen van het strooisel zijn dagprijzen! Informeert u dan ook telefonisch of per e-mail naar de geldende prijzen!

Bodembedekkers landbouwdieren

Onze bodembedekkers met hun eigenschappen op een rijtje: Vezel: Restproduct houtbewerking. Neemt wel 3x meer vocht op dan stro. Zaagsel: Ook een restproduct van houtbewerking alleen met een veel fijnere structuur dan vezel. Veel gebruikt bij rundvee. Gemalen Tarwestro: Kort gesneden stro tot een lengte van +/- 1 cm. Het wordt veel gebruikt als strooisel voor ligboxstallen en kalverhokken. Gemalen stro neemt veel vocht op en zit verpakt in zakken van +/- 20 Kilo. Dekamix stalhygiene: DEKAMIX® is een nieuw uiterst effectief hygiëniserend strooimiddel,ontziet de huid en bevat geen chemische additieven. Het is het ideale strooimiddel op plekken waar gelegen en gelopen wordt. DEKAMIX® verbetert de hygiënische omstandigheden in stallen.

"Voor de verzorging van mijn landbouwdieren in de wei laat ik mijn verzorgingsproducten en voer altijd bezorgen via Bert. Dit is al jaren naar tevredenheid"

Piet bruna - Ooij

Onze merken