Verzorging landbouwhuisdieren

Onze leveranciers Patura, Hofman Lieve’s, Middelwijk zijn experts op het gebied van landbouwhuisdieren en hun verzorging. Hun assortiment is dan ook enorm: van medicijnen (al dan niet op recept) tot benodigdheden voor de stal, u kunt het zo gek niet bedenken of zij hebben het. Dus zowel voor de professionele agrariër als de particulier met landbouwhuisdieren is dit het juiste adres. Wij hebben voor u ook een uitgebreide catalogus van het merk Patura, met daarin ook de prijzen vermeld. Zo kunt u thuis rustig bekijken wat u nodig heeft. Als wij hun producten niet op voorraad hebben zijn zij binnen enkele dagen aan ons te leveren.

Landbouwhuisdieren

Landbouwhuisdieren worden tegenwoordig ook vaak hobbymatig gehouden door particulieren. Laat u goed voorlichten voordat u een dier aanschaft! Ieder dier heeft namelijk zijn eigen behoeften, wij voorzien u graag van het nodige advies!

"Voor de verzorging van mijn landbouwdieren in de wei laat ik mijn verzorgingsproducten en voer altijd bezorgen via Bert. Dit is al jaren naar tevredenheid"

Piet bruna - Ooij

Onze merken