Bodembedekkers voor paarden

Bij Bert Janssen Diervoeders kunt u terecht voor een geschikte bodembedekker voor uw paard. Dankzij de combinatie van jarenlange ervaring op dit gebied en onze oprechte passie voor paarden kunnen wij u voorzien van een passend advies op maat. Zo bent u zeker van het feit dat u met een geschikte bodembedekker voor uw paard naar huis gaat. Wilt u meer informatie over ons assortiment bodembedekkers voor paarden? Neemt u dan gerust eens contact met ons op. Ook wanneer u op zoek bent naar andere paarden(sport)artikelen bent u bij ons aan het juiste adres.

Bij Bert Janssen Diervoeders voeren we een breed assortiment aan bodembedekkers voor paarden. Iedere bodembedekker heeft unieke eigenschappen. Waar u ook naar op zoek bent: voor ieder paard hebben wij een geschikt bedje. Daarbij werken wij met dagprijzen. Wilt u weten wat een bodembedekker voor het paard kost? Neemt u dan gerust contact met ons op per telefoon of e-mail. Wij kunnen u alles vertellen over de geldende prijzen.

Veelzijdige bodembedekkers voor het paardBert Janssen is het adres voor uw paard! Wij hebben een breed assortiment aan bodembedekkers. De ene bodembedekkers is echter de andere niet. Daarom zetten wij voor u de bodembedekkers voor paarden die wij aanbieden met bijbehorende eigenschappen op een rijtje:

Vezel: Vezel is een restproduct van houtbewerking. Het kan veel vocht opnemen. Ter vergelijking: Vezel neemt drie keer zoveel vocht op als stro.
Zaagsel: Zaagsel is eveneens een restproduct van houtbewerking. Echter kent zaagsel een veel fijnere structuur dan vezel.
Gemalen tarwestro: Hieronder verstaan we kort gesneden stro tot een lengte van ongeveer 1 centimeter. Het wordt veelgebruikt als strooisel voor ligboxstallen.
Gemalen stro neemt veel vocht op en zit verpakt in zakken van +/- 20 kilo.
Dekamix stalhygiene: DEKAMIX® is een uiterst effectief en hygiënisch strooimiddel. Het verbetert de hygiëne in uw stal.

Daarnaast ontziet het de huid van het paard en bevat het geen chemische onderdelen. Het is ideaal om te strooien op plekken waar uw paard loopt of ligt. Zoals u uit bovenstaande kunt opmaken zijn er verschillende soorten bodembedekkers voor uw paard verkrijgbaar. Hieronder een greep uit onze producten:

Vlasstrooisel (Zuiv.Lemen): Een optimaal strooisel voor elke stal. Rupabox strokorrels: Een natuurlijk stroproduct van 100% tarwestro in elke korrel. Aubiose voor paarden: Een stalbed voor ongeveer 3 maanden met minimale hoeveelheid mestvolume. Wilt u weten welke oplossing voor u het meest geschikt is? Kom dan gerust eens langs bij Bert Janssen Diervoeders of informeer per telefoon of mail naar de mogelijkheden. Onze deskundige medewerkers staan u graag te woord!

"Met de bodembedekkers van Bert-Janssen weet ik zeker dat mijn paard goed verzorgd is in de stal!"

Marijke teerman - Middelaar

Onze merken