Weideafrastering

Het verantwoord houden van dieren begint vaak met een goede stal en een goed afgemaakte weide, waar de dieren veilig van hun weidegang kunnen genieten. Aangezien er nogal wat verschillende mogelijkheden zijn om uw weide af te zetten adviseren wij u hierbij graag!

Weideafrastering

Wij betrekken onze weideafrastering van de leveranciers Patura, Hofman Lieves en Middelwijk. Het is een uiteenlopend en compleet assortiment variërend van lichtnet- en batterijapparaten tot isolatoren, handgrepen en draad. Ook verschillende soorten verbindingsplaatjes en aardekabels zijn bij ons te koop. Wij kunnen u uitgebreid van advies voorzien wat betreft de afrastering van u weide.

Wij bieden u een representatieve voorraad gaas in verschillende soorten en hoogtes. Daarnaast kunnen wij op korte termijn ook altijd het gewenste type gaas voor u bestellen.

Daarnaast hebben wij verschillende soorten boompalen en kloppalen op voorraad in onze winkel.

"Producten voor onze Tuin en aangrenzende wei halen wij bij Bert Janssen. De kwalitatieve producten hebben een merkbaar effect op hoe onze tuin en weide eruit ziet en dat is erg fijn."

Bets Sillessen - Groesbeek

Onze merken