Stalbenodigdheden

Van voer- en drinkbakken tot kruiwagens, mestvorken en zadelophangsystemen…. Wij bieden werkelijk alles wat u nog heeft in en om de stal van uw paard! Ook op het gebied van lederonderhoud bent u bij ons aan het juiste adres, wij voeren namelijk het complete assortiment van het merk Rapide.

Mocht u iets zoeken wat niet in onze winkel voorradig is dan is het vrijwel altijd mogelijk het artikel te bestellen via onze leverenciers: Hofman Lieves, Middelwijk Meppel en Harry’s Horse.

Vuile paardendekens?

Deze hoeft u echt niet zelf te gaan wassen! Wij zijn inzamelpunt voor “Jayo-dekenwasserij”, hier zijn uw paardendekens in goede handen. Alles wordt zorgvuldig behandeld. Bij het wassen volgen zij strikt de instructies van de fabrikant. Jayo gebruikt enkel gespecialiseerde wasproducten om allergische reacties uit te sluiten. Het is ook mogelijk om uw dekens en sjabrakken water- en vuilafstotend maken. Ook voor reparaties bent u aan het juiste adres, door jarenlange ervaring weten ze bij Jayo precies hoe ze uw deken het beste kunnen repareren.