Ruitersportartikelen

Bert Janssen Diervoeders is gespecialiseerd in ruitersportartikelen en ruitersportkleding. In ons uitgebreide assortiment vindt u kleding voor ruiters, wedstrijdkleding, halsters, hoofdstellen, dekens voor paarden, maar ook allerlei verzorgingsproducten zoals borstels ed. Bij Bert Janssen hebben we een oprechte passie voor paarden en dat combineren we met jarenlange ervaring. Daardoor kunnen wij u voorzien van een passend advies op het gebied van ruitersportartikelen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.

Bert Janssen Diervoeders is al jarenlang het vertrouwde adres voor al uw paarden benodigdheden. Naast een compleet assortiment paardenvoeders en voedingssupplementen voor het paard kunt u sinds 2009 ook bij ons terecht voor allerlei ruitersportartikelen. In ons uitgebreide assortiment vindt u merken van gerenommeerde leveranciers zoals Harry’s Horse en Imperial Riding. Sinds 2015 werken wij bovendien samen met Plastron Unique. Kom gerust eens een kijkje nemen op onze mooie ruitersportafdeling waar u in alle rust kunt shoppen.

Wilt u liever online shoppen? Bekijk dan onze webshop:

Shop online

Kwalitatief hoogwaardige ruitersportartikelen en ruiterkleding

Bert Janssen Diervoeders voert een compleet assortiment aan ruitersportartikelen. Wij leveren van merken als Harry’s Horse en Imperial Riding. De producten van Harry’s Horse staan al jarenlang bekend als kwaliteitsproducten met een prima prijs-kwaliteitsverhouding. Sinds enige tijd zijn we bij Bert Janssen een nauwe samenwerking aangegaan met Plastron Unique, daardoor is ons assortiment enorm verbreed. Met Plastron Unique garanderen wij u exclusieve doch betaalbare ruitersportartikelen van o.a. merken als Fair Play, Cavaliere, HB, Casco, Pfiff en Horka.

Alle ruitersportartikelen uit ons assortiment zijn te bekijken in onze winkel. Onze winkel heeft eind 2009 een grote metamorfose ondergaan waarbij de onderverdieping compleet verbouwd is en de bovenverdieping eraan is toegevoegd. Op deze bovenverdieping met prachtige uitstraling in landelijke stijl is onze kleding- en schoeiselafdeling gevestigd. Hier vindt u o.a. ook werkkleding, overalls, werkschoenen, laarzen en klompen.

Kortom, voor alle ruiter(sport)artikelen en ruiterkleding bent u bij ons aan het juiste adres. Enkele feitjes op een rij:

  • U vindt bij ons ook wedstrijdkleding (fairplay) zoals rij-jasjes, wedstrijdjasjes, chique colberts en witte rijbroeken.
  • Met bij kleding voor dressuur kunnen wij u volledig voorzien.
  • Wij verkopen plastrons (stropdasjes) van Plastron Unique. Deze worden met de hand op maat gemaakt in de gewenste kleur.
  • U vindt bij ons ook speciale rijlaarzen. Daarnaast hebben wij een groot assortiment rijlaarzen van Horca.
  • Sinds kort is er ook een kindercollectie verkrijgbaar bij Bert Janssen van betaalbare kwaliteit.